جستجوکده

دستاورد جستجوی پرسشهای من از دنیای اینترنت

جستجوکده

دستاورد جستجوی پرسشهای من از دنیای اینترنت

نکات خانه داری


برای خلاص شدن از مشکل مورچه ها 

پوست خیار را نزدیک سوراخ مورچه ها قرار دهید 


برای به دست آوردن یخ پاک و تمیز 

آب را اول بجوشانید 


برای پاک کردن آدامس از روی لباس 

لباس را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید 



برای سفید کردن لباس های سفید 

لباس را همراه با یک تکه لیمو به مدت 10 دقیقه در آب داغ خیس کنید 


برای درخشندگی مو 

یک قاشق سرکه به موهای خود زده سپس آب بکشید 


برای جلوگیری از ریزش اشک هنگام پوست کندن پیاز 

آدامس بجوید 


برای جوشاندن سریع سیب زمینی 

پیش از جوشاندن سیب زمینی را فقط از یک جهت پوست بگیرید 


برای جوشاندن سریع تخم مرغ 

به آب آن نمک اضافه کنید 


برای امتحان تازه بودن ماهی 

آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید در صورتی که ماهی شناور شود تازه است 

 

برای امتحان تازگی تخم مرغ 

آن را در آب بگذارید اگر به صورت افقی قرار گرفت تازه است. 

اگر به صورت کج قرار گرفت 3-4 روزه است. 

اگر عمودی قرار گرفت 10 روزه است. 

اگر شناور شد کهنه است 


برای پاک کردن اثر جوهر از روی لباس 

خمیر دندان را روی لکه جوهر قرار دهید و بگذارید خشک شود سپس بشورید 

 

برای خلاص شدن از دست موش 

در محلی که موش را پیدا کرده اید فلفل سیاه بپاشید. موشها فرار خواهند کرد 


برای خلاص شدن از دست حشرات در هنگام شب 

برگهای نعنا را نزدیک تخت و بالش و در اطراف اطاق خود قرار دهید


اگر عسل شما شکرک زده 

می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، به صورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید. برای این که ظرف عسل وارونه نشود یا تکان نخورد، یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد و دیگر شکرک نمی زند.

 

 جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی 

قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید

2مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید

پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.

 

اگر فلفل غذای شما زیاد شد 

 چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

 

اگر حبوبات بی نمک شده 

مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید تا نمک به همه جای حبوبات برسد.

 

برای پخت بهتر ماکارونی 

 1-چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

3- مقداری نمک به آب در حال جوشیدن آن اضافه کنید.

4- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.

 

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی

از گردوی خرد شده و زرشک (بر اساس ذائقه ی خود) در مخلوط موادتان استفاده کنید

 

اگر نمک نمکدان شما مرطوب می شود 

 چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

 

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی

آب سفید آن را دور نریزید. این کار بسیار اشتباهی است. 

تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است. 

در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.

 

 از بین بردن بوی غذا 

از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید .

با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید.

 علاوه بر آن ، دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

 

خاک قند را چه کنیم 

خاکِ قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.

 

آب کردن شکلات تخته ای 

راه اول:تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

راه دوم :شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

 

سالم آب پز کردن سیب زمینی 

یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.

 

کاهوی اضافه 

اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

 

استفاده بهینه از برنج خرد شده 

از آن در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .

 

اگر می خواهید کیک بپزید و شیر ندارید 

به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

 

نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز 

مقدار کمی نمک و سرکه به آب اضافه کنید تا اگر پوست تخم مرغ شکسته شود ، سفیده بیرون نمی ریزد.

تخم مرغها را با حرارت کم بپزید.

در صورتی که ته تخم مرغ را با سنجاق سوراخ کنید موقع آب پز کردن ، پوسته ی آن شکاف برنمی دارد. 

برای اینکه بعد از پختن پوست را به آسانی جدا کنید ، می توانید تخم مرغ را بعد از اینکه از آبجوش خارج کردید در آب سرد قرار دهید .

 

استفاده بی دردسرتر از فر 

هر گاه از جوجه گردان فر استفاده می کنید: روی سینی زیرین یک ورق فویل ( کاغذ آلومینیوم ) بگذارید و بعد از استفاده بردارید تا فر کثیف نشود.

نظرات 1 + ارسال نظر
امین سه‌شنبه 18 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 12:19 ب.ظ http://otaghak.blogsky.com

دمت گرم خیلی باحال بود :*

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد