یک متخصص تغذیه گفت: دارچین به دلیل داشتن آنتی اکسیدانها برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است. در دارچین آنتیاکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکالهای مضر بدن است. کمبود آن موجب ضعف ایمنی میشود. دارچین همچنین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است.
مریم مراداف افزود: دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلولها را بهبود میبخشد. دارچین تقریباً هیچ کالری ندارد، دیابتیها میتوانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بدهند. هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری دارد که بسیار اندک است. دارچین برای دیابتیها بسیار مفید است و سبب کاهش قند خون میشود.
مراداف اضافه کرد: مصرف دارچین موجب تقویت سیستم گوارش میشود، ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است. دارچین همچنین کلیهها را تقویت میکند.