محققان در یک پژوهش جدید دریافتهاند که آب لبو و چغندر به دلیل محتوای نیتراتی که دارد، میتواند فشار خون را پایین بیاورد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، محققان دانشگاه کوئین ماری در لندن دریافتهاند. در افرادی که قرصهای نیترات مصرف کرده بودند و کسانی که آب چغندر نوشیده بودند، ظرف 24 ساعت سطح فشار خون پایین آمد. این تحقیق هم اکنون خبر خوشی برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا است. چرا که از این پس میتوانند از یک ترکیب طبیعی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی مثل سکته مغزی و حملات قلبی که بزرگترین قاتل انسانها در جهان هستند، استفاده کنند.
آمریتا آهلووالیا، پروفسور بیولوژی عروقی در دانشگاه کوئین ماری خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده که نیترات موجود در آب چغندر اثرات سودمند و مفیدی برای حفظ سلامت قلب و عروق دارد؛ چرا که مقدار اکسید نیتریک را در خون افزایش داده و از این طریق اثر مثبت خود را بر جای میگذارد.
به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، محققان دریافتند که تاثیر آب چغندر در کاهش فشار خون به اندازه کپسولهای غیرآلی نیترات است.
این تحقیق در مجله «فشار خون» انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.